מה ההבדל בין השבתה ומחיקה של החשבון שלי?
אם תשבית את חשבונך:
- תוכל להפעיל את החשבון מחדש בכל עת.
- אנשים לא יוכלו לראות את ציר הזמן שלך או לחפש אותך.
- ייתכן שחלק מהמידע יישאר גלוי (למשל הודעות ששלחת).
אם תמחק את חשבונך:
- לא תוכל לקבל גישה שוב לאחר המחיקה.
- אנו משהים את המחיקה למשך ימים אחדים לאחר הבקשה. בקשת המחיקה תבוטל אם תתחבר שוב לחשבון הפייסבוק שלך בתקופה זו.
- מחיקה של נתונים המאוחסנים במערכות גיבוי עשויה להימשך עד 90 יום. המידע שלך לא יהיה נגיש בפייסבוק בתקופה זו.
- יש דברים שאינם מאוחסנים בחשבון שלך. לדוגמה, הודעות ממך עשויות להישמר אצל חבר לאחר המחיקה.
- עותקים של חומרים מסוימים (לדוגמה: רשומות יומן) עשויים להישאר במסד הנתונים שלנו, אך הם מנותקים ממזהים אישיים.