אתם עדיין קןנים MyProtein?

elchonon

משתמש על
13,392
13,524
נק' מוניטין:
8,190
13,392
13,524
חדרי כושר מזדמנים
מישהו העלה בקבוצת הפייסבוק שההזמנה שלו מMyProtien הגיע עם מכתב ***Free Pales.

אני מזמן הפסקתי להזמין מהם בגלל השירות הגרוע שקיבלתי. הם רשמו על הקבלה למכס מחיר גבוה יותר מששילמתי ומשהופיע בקבלה שהם הביאו לי, ובכך נתחייבתי במכס כסף שלא הייתי אמור לשלם.
התעלמו לחלוטין מהמייל ששלחתי מהם, ומאז הם מחוקים אצלי.
אבל כשראיתי את המכתב הזה, נדלקתי.

האם אתם תמשיכו לקנות מהם?
או איפה שאני רואה פיפי, אחרים אומרים שזה גשם?
FB_IMG_1734462225996.jpg
FB_IMG_1734462221660.jpg

מישהו העלה בקבוצת הפייסבוק שההזמנה שלו מMyProtien הגיע עם מכתב ***Free Pales.

אני מזמן הפסקתי להזמין מהם בגלל השירות הגרוע שקיבלתי. הם רשמו על הקבלה למכס מחיר גבוה יותר מששילמתי ומשהופיע בקבלה שהם הביאו לי, ובכך נתחייבתי במכס כסף שלא הייתי אמור לשלם.
התעלמו לחלוטין מהמייל ששלחתי מהם, ומאז הם מחוקים אצלי.
אבל כשראיתי את המכתב הזה, נדלקתי.

האם אתם תמשיכו לקנות מהם?
או איפה שאני רואה פיפי, אחרים אומרים שזה גשם?
צפה בקובץ המצורף 100217צפה בקובץ המצורף 100218
הם מתכוונים שתשחרר את כל פלסטין, לא רק את תל אביב ואת השפלה מה רע בזה?😇

לא קונה ממייפרוטאין מסיבות אחרות לגמרי...
הם התייקרו מאוד! השירות שלהם נעשה גרוע!
ובIHERB אני מוצא אחלה מוצרים ביותר זול 😎

בינינו כל מי שקונה ברמי לוי לכאורה תומך באנשי '***Free Pales'...

אני האמ:לק את זה כמה שניתן...
בזמנו היה סוג של "חרם" צרכני על רמי לוי שהוא מעסיק הרבה עובדים ערבים מהשטחים, ויש הרבה יהודים שרואים בזה שהוא נותן פרנסה לאותם עובדים שחלקם תומכים באגנדות של 'שחרור פלסטין' ואפילו יותר גרוע מזה , כמשהו לא מוסרי.
באיזה כנס עסקי שהוא התראיין בו הוא נשאל על הסוגיה ואמר "שאם זה היה תלוי רק בו הוא היה מחליף את כל העובדים הפסלטינאים בעובדים ישראלים..." ,
והמשפט הזה בכלל 'שרף' אותו... העובדים הפלסטינאים זעמו והרגישו מנוצלים וחלק גדול גם התפטר מה שיצר לו מצוקת עובדים.

חייב לומר שלי אישית אין דעה מגובשת בנושא.
סוגיות התלות של המשק הישראלי בעובדים זרים בפרט עובדים פלסטינאים היא מאוד קשה...
אידיאולוגית/פוליטית/ביטחונית בסופו של דבר זה משפיע על הכיס שלנו בצורה מאוד כואבת 🤷‍♂️

הפסקתי לקנות מהם בערך לפני שנתיים...
הם שלחו לי מוצרים קצרי תוקף , קיבלתי 2 שקים של אבקות חלבון עם תאריך תפוגה של פחות מחודשיים!! ולא היה שום מבצע או גילוי נאות שזה מוצר קצר תוקף.
לא שיש לי בעיה לשתות חלבון פג תוקף , פשוט זה סתם קטע מסריח! סתם יצאו חברה של קקות!

כמו שחכמים לפני אמרו לא כל מה שזול משתלם...

יצא לי לטעום פעמים חלבון שלהם מאז אני לא ישתה סחורה שלהם גם בחינם.
לגבי רמי לוי תעשו עגלה אצלו תעברו בקופה אחרי זה תעשו את אותה עגלה במקום אחר הבדל של 100-150 ש"ח. אז שכל אחד יקנה איפו שהוא רוצה.

הם מתכוונים שתשחרר את כל פלסטין, לא רק את תל אביב ואת השפלה מה רע בזה?😇
נשמה יפה ותמימה שלי זה בלסטין ,לא פלסטין. וכן זה כולל את תל אביב השפלה, זה משחק מגניב כזה של כל פעם הם מגדילים את רדיוס, פעם אחרונה שבדקתי הם טענו שהביג בן זה בלסטין.
גם אני הפסקתי, אבל הם עדיין יותר זולים בפער כשיש הנחות
אז זהו שאחד הסיבות שהפסקתי להזמין מהם שזה כבר לא פער כזה גדול. אני קונה מסופר פראם וזה יותר לי בערך אותו דבר.
עוד משהו המרקם נוראי לפי דעתי ואני מעדיף את המותג הישראלי במקום.

נשמה יפה ותמימה שלי זה בלסטין ,לא פלסטין. וכן זה כולל את תל אביב השפלה, זה משחק מגניב כזה של כל פעם הם מגדילים את רדיוס, פעם אחרונה שבדקתי הם טענו שהביג בן זה בלסטין.

אז זהו שאחד הסיבות שהפסקתי להזמין מהם שזה כבר לא פער כזה גדול. אני קונה מסופר פראם וזה יותר לי בערך אותו דבר.
עוד משהו המרקם נוראי לפי דעתי ואני מעדיף את המותג הישראלי במקום.
איזה מותג ישראלי אתה קונה?
כל הישראלים שניסיתי היו לי לא טעימים...

😅אני התכוונתי שהוא רוצה שנחיל ריבונות גם באיו"ש...

Back
למעלה תחתית