שאלה

New-Muscles

משתמש מתחיל
15
2
נק' מוניטין:
-6
15
2
היי חברים,
יש בידי ויאל של חברת בודי טק ואני רוצה לבדוק אותו באתר
הרשמי של החברה ולא מה שמופיע על הקרטון שקניתי, מישהו
יודע מה האתר הרשמי אמיתי של החברה לבדיקת זיופים?
אני רוצה לבדוק שם את הקוד
––––– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: –––––

למה אף אחד לא עונה לי?

נערך לאחרונה:
בתור פורום שמתיימר להיות רציני, אפשר תגובות לא של בית ספר יסודי אלא תגובות רציניות?
תן כותרת אינפורמטיבית.
אל תתחנן לתשובה בתוך השאלה.
תסמוך על אנשים שאם היה להם תגובה רצינית הם היו כבר כותבים אותה.

חיפוש בגוגל של המונח ״bodytech” מראה בתוצאה הראשונה את האתר הרשמי.
או שפספסתי משהו, או שלא הסברת את עצמך טוב מספיק.

• פותח/ת השרשור
חיפוש בגוגל של המונח ״bodytech” מראה בתוצאה הראשונה את האתר הרשמי.
או שפספסתי משהו, או שלא הסברת את עצמך טוב מספיק.
זה נותן לי קישורים של אתרים של בודי טק שכל כתובת אומרת על האחר שהוא לא אתר חוקי ולא אתר אמיתי, בגלל זה שאלתי, יש הרבה בגוגל שמתיימרים להציג עצמם האתר ה"רשמי"

הפורום הזה נהיה גנון, חבל, אין פה מנהלים שישליטו סדר בפורום
אני לא יכול לעבור אשכול אשכול ולחפש בכוח את התגובות הבעייתיות.
אם יש מטרילים אותך יש כפתור "דווח" בשורה השמאלית של כל הודעה, זה יפתור את הבעיה יותר מהר.

כאשר מדובר בעסק לא חוקי יהיה לך קשה מאוד להבין מה רשמי ומה פחות. זה חלק מהסיכון האינהרנטי שיש בתחום.
מחר אני יכול לפתוח עוד 30 אתרים שייראו רשמיים, ולא יהיה לך מוקד שירות או אדם אמיתי להתקשר אליו ולשאול מה קורה.

היי חברים,
יש בידי ויאל של חברת בודי טק ואני רוצה לבדוק אותו באתר
הרשמי של החברה ולא מה שמופיע על הקרטון שקניתי, מישהו
יודע מה האתר הרשמי אמיתי של החברה לבדיקת זיופים?
אני רוצה לבדוק שם את הקוד
––––– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: –––––

למה אף אחד לא עונה לי?
כל מה שקשור לחברה הזאת נכון להיום אתה צריח לעשות חקירה קטנה כמה שנים טובות אחורה ועד היום כי זאת חברה שסיפרו סיפורים בהתחלה שהייצור בגרמניה אחרי זה העלו סרטונים של מחסן מסריח בהודו שזה מיוצר בתנאים רעים ואז אף אחד לא נגע בחרא הזה לאנשים יש זיכרון קצר עובר כמה שנים מישהו לוקח תשם עושה אתר ומתחיל שוב ייצור יש מצב בסין/ יש מצב בשטחים/ בארץ / בטורקיה לא חסר מקורות לכן בעיתי לדעת ב-100% בלי לחקור תעניין הזה לעומק מאיפו הגיע מה שנמצא כרגע אצלך. אותו סיפור עם חברת אלפה יש ייצור של בקבוקים 2 סוגים שראיתי ויש גם 2-3 סוגים של אמפולות שונות שראיתי הכל רק נראה דומה אבל שאתה בודק לעומק אתה רואה הבדלים. כי המקומות ייצור של כל זה שונה הבעלים המקורי כבר מזמן לא קשור לעסק הזה מי שהתחיל איתו.

• פותח/ת השרשור
כל מה שקשור לחברה הזאת נכון להיום אתה צריח לעשות חקירה קטנה כמה שנים טובות אחורה ועד היום כי זאת חברה שסיפרו סיפורים בהתחלה שהייצור בגרמניה אחרי זה העלו סרטונים של מחסן מסריח בהודו שזה מיוצר בתנאים רעים ואז אף אחד לא נגע בחרא הזה לאנשים יש זיכרון קצר עובר כמה שנים מישהו לוקח תשם עושה אתר ומתחיל שוב ייצור יש מצב בסין/ יש מצב בשטחים/ בארץ / בטורקיה לא חסר מקורות לכן בעיתי לדעת ב-100% בלי לחקור תעניין הזה לעומק מאיפו הגיע מה שנמצא כרגע אצלך. אותו סיפור עם חברת אלפה יש ייצור של בקבוקים 2 סוגים שראיתי ויש גם 2-3 סוגים של אמפולות שונות שראיתי הכל רק נראה דומה אבל שאתה בודק לעומק אתה רואה הבדלים. כי המקומות ייצור של כל זה שונה הבעלים המקורי כבר מזמן לא קשור לעסק הזה מי שהתחיל איתו.
תודה

מנסיון עם בודיטק, השמן שלהם עושה PIP. אחרי כל הזרקה היה לי כאבים 3/4ימים (עשיתי 5 זריקות).
עברתי לחברה אחרת ואין שום כאב

Back
למעלה תחתית