עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להסביר במקום הודעה כזו?תמשיכו להיות קורבנות של הדילרים שמוכרים לכם סיפורים שלא יקרה כלום אם תיקחו אנאבר סולו ועוד 60 מ"ג.
אבל זה לא אשמתכם שנולדתם ככה
לוקח 60 מ״ג אנאבר של אלפה ביום כבר שבוע
יש מצב שזה גורם לי לאגירת נוזלים? ולירידה בחשק המיני?
והאם זה יעיל לבד ? יש אולי רשימה של כל התופעות לוואי?
יכול להסביר במקום הודעה כזו?תמשיכו להיות קורבנות של הדילרים שמוכרים לכם סיפורים שלא יקרה כלום אם תיקחו אנאבר סולו ועוד 60 מ"ג.
אבל זה לא אשמתכם שנולדתם ככה
אף אחד מאיתנו לא נולד עם ידע. זה בסדר להיות בור כמו שאני בור בהרבה נושאים.א
יכול להסביר במקום הודעה כזו?
אגירת נוזלים לדעתי זה כי החומר מזויף ויש בפנים חומר אחר. ירידה בחשק מיני יכולה להיות מכל מיני סיבות וזו אחת מהם.לוקח 60 מ״ג אנאבר של אלפה ביום כבר שבוע
יש מצב שזה גורם לי לאגירת נוזלים? ולירידה בחשק המיני?
והאם זה יעיל לבד ? יש אולי רשימה של כל התופעות לוואי?
לא אמורה להיות אגירה של נוזלים. אלה אם כן מדובר בזיוף יש מצב השתמשו בטוריאנבול במינון נמוך וכו.איך אתה קובע שהאנבאר של אלפא מזוייף?
גם טורינבול לא אוגר נוזלים. אם כבר דיאנבוללא אמורה להיות אגירה של נוזלים. אלה אם כן מדובר בזיוף יש מצב השתמשו בטוריאנבול במינון נמוך וכו.
טורינאבול 50 מלגרם ליום ועוד איך אוגר נוזלים. דיבול מפוצץ בנוזלים. כמובן שיש פה גם פקטור של כמות פחמימות בתפריט וכמות סוכרים פשוטים כמויות של מוצרי חלב- לקטוז / נתרן וגנטיקה אבל לרוב זה המצב זה החומרים שאוגרים מים.גם טורינבול לא אוגר נוזלים. אם כבר דיאנבול