
על הקשקש
הקובנייה שתמצאו רק בעכו
הקובנייה היא מנה ים תיכונית קלאסית, אולם את מופעה עם דג תמצאו רק מקו עכו צפונה. כשהיא טרייה ומוכנה על המקום, מדובר במנת קיץ מושלמת. גיל ססובר ואילון עמיר ממשיכים בחקר מנות הדגים הקלאסיות בעולם

על הקשקש
הקובנייה היא מנה ים תיכונית קלאסית, אולם את מופעה עם דג תמצאו רק מקו עכו צפונה. כשהיא טרייה ומוכנה על המקום, מדובר במנת קיץ מושלמת. גיל ססובר ואילון עמיר ממשיכים בחקר מנות הדגים הקלאסיות בעולם

עם קוצים בחוץ וגרעינים בפנים, הסברס הם פירות לא מתמסרים בעליל. למי שאוהב ולמי שמוכן לגלות אותם בכל זאת, כמה מתכוני קיץ עם הפרי המיתולוגי


מהסלט הטבעוני ועד המוקפץ התאילנדי, מהמנה הסינית ועד האטריות הירושלמיות. יש מי שלא אוהב אטריות או נודלס?

בקיוסק של בני בריגה בשוק לוינסקי מוגשים משקאות תוססים כמיטב המסורת של העיר העברית הראשונה. את מקומם של הסירופים הצבעוניים המלאכותיים תופסים אצלו פרחים, תמציות פירות אורגניים ועשבי תבלין

מתכון ליין - שישי בערב

הזינוק המרשים שביצעו יינות ספרד נשא עמו גם חיים חדשים ליינות הלבנים. גודייו, ורדחו, וטרצ'אדורה הם זנים שכדאי להכיר, אבל מי שמסתמן כענב הלבן המבטיח של ספרד הוא האלבריניו

"יריחו" שביפו היא מסעדה נעימה עם שף שמפגין יד טובה ובטוחה. עכשיו רק צריך שהוא ייפטר מהקלישאות ויחדד את הכישרון הטבעי

מצדדיו טוענים שהוא בעל תכונות פלאיות בטיפול בסרטן, אסטמה, אי ספיקת כליות וסוכרת. מתנגדיו מציעים להיזהר ממנו. הגיע הזמן לכתוב על המורינגה. ויש גם מתכון

בשיפודייה החדשה בירושלים - "שישליק" הפיתות התפוחות חמות וטובות, שיפוד קבב מצטיין, אך שיפודי העוף מביכים, האורז דייסתי והסלטים ברובם, איך לומר, מתאימים את עצמם לאזור – תעשייתיים

יקב עמק יזרעאל יוצא עם יין מבעבע טבעי והופך כך לחלוץ המגמה בישראל ולמבשר שינוי תפישתי. וזו לא העדות היחידה למסלול הטוב שבו הוא מתקדם

המיתוג של יקב פייב סטונס ויניארדס מעיד שהכוונה היא לשווק אותו בעיקר בחו"ל

מיזם אמריקאי חדש זומם לייצר יין במעבדה

יינות רוזה, שבעבר נטו להיות מושמצים, ממשיכים לנסוק – וגם בישראל מייצרים אותם בסטנדרטים ראויים. אז איזה רוזה כדאי לבחור לארוחה קיצית?

במשרד החקלאות הצרפתי מדווחים כי ייצור יין מבורדו ועד אלזס צנח באופן דרמטי. הסיבה: עונת אביב קרה במיוחד