השבתה או מחיקה של החשבון
אם תשבית את חשבונך:
- תוכל להפעיל את החשבון מחדש בכל עת.
- אנשים לא יוכלו לראות את ציר הזמן שלך או לחפש אותך.
- ייתכן שחלק מהמידע יישאר גלוי לאחרים (למשל: הודעות ששלחת).
אם תמחק את חשבונך:
- לא תוכל לקבל גישה שוב לאחר המחיקה.
- אנו משהים את המחיקה למשך ימים אחדים לאחר הבקשה. בקשת המחיקה תבוטל אם תתחבר שוב לחשבון הפייסבוק שלך בתקופה זו.
- מחיקה של נתונים המאוחסנים במערכות גיבוי עשויה להימשך עד 90 יום. המידע שלך לא יהיה נגיש בפייסבוק בתקופה זו.
- חלק מהמידע, כמו היסטוריית ההודעות, אינו מאוחסן בחשבונך. פרוש הדבר הוא שלחברים עדיין עשויה להיות גישה להודעות ששלחת לאחר שהחשבון שלך נמחק.
- עותקים של חומרים מסוימים (לדוגמה: רשומות יומן) עשויים להישאר במסד הנתונים שלנו, אך הם מנותקים ממזהים אישיים.
ניתן להשבית את החשבון זמנית ולבחור לחזור בכל עת שתרצה.
כדי להשבית את חשבונך:
- לחץ על
בצד השמאלי העליון של כל דף פייסבוק.
- לחץ על הגדרות, ואז לחץ על המידע שלך בפייסבוק בעמודה הימנית.
- לחץ על השבתה ומחיקה.
- בחר השבתת החשבון, ואז לחץ על המשך להשבתת החשבון ופעל לפי ההוראות כדי לאשר.
כאשר החשבון שלך מושבת:
- אף אחד אחר לא יכול לראות את הפרופיל שלך.
- ייתכן שפרטים מסוימים, למשל הודעות ששלחת לחברים, עדיין יהיו גלויים.
- חבריך עדיין יוכלו לראות את שמך ברשימת החברים שלהם. זה גלוי רק לחבריכם, ורק מתוך רשימת החברים שלהם.
- מנהלי קבוצות עדיין יוכלו לראות את הפוסטים ואת התגובות שלך, יחד עם שמך.
זכור שאם אתה בוחר להותיר את Messenger פעיל או שאתה מחובר ל-Messenger כשאתה משבית את חשבון הפייסבוק שלך, Messenger יישאר פעיל. למד כיצד להשבית את Messenger.
כאשר חשבון הפייסבוק שלך מושבת, אך עדיין יש לך Messenger:
- עדיין תוכל לנהל צ‘אט עם חברים ב-Messenger.
- תמונת הפרופיל שלך בפייסבוק עדיין תהיה גלויה בשיחות שלך ב-Messenger.
- אנשים אחרים יוכלו לחפש אותך כדי לשלוח לך הודעה.
הפעלה מחדש של חשבונך:
אם תרצה לחזור לפייסבוק לאחר שהשבתת את החשבון, תוכל להפעיל מחדש את החשבון בכל עת על ידי התחברות מחדש לפייסבוק או באמצעות שימוש בחשבון הפייסבוק שלך כדי להתחבר במקום אחר. זכור שכדי להשלים את ההפעלה של החשבון מחדש דרושה לך גישה לדוא"ל או למספר הטלפון הנייד שבהם אתה משתמש להתחברות לחשבון.
למד כיצד למחוק את החשבון שלך לצמיתות.
ניתן להפעיל מחדש את החשבון בכל עת על ידי התחברות מחדש לפייסבוק או באמצעות שימוש בחשבון הפייסבוק שלך כדי להתחבר במקום אחר.
זכור שכדי להפעיל את החשבון מחדש דרושה לך גישה לדוא"ל או למספר הטלפון הנייד שבהם אתה משתמש להתחברות לחשבון. אם אינך זוכר את הסיסמה, אתה יכול לבקש סיסמה חדשה. קבל מידע נוסף על הפעלה מחדש של החשבון אם אין לך גישה לדוא"ל המשויך לחשבון שלך.
מה קורה אם אני מוחק את חשבון פייסבוק שלי לצמיתות?
- לא תוכל להפעיל מחדש את החשבון.
- הפרופיל, התמונות, הפוסטים והסרטונים שלך, וכל מה שהוספת, יימחקו לתמיד. לא תוכל לשחזר שום דבר שהוספת.
- לא תוכל יותר להשתמש ב-Messenger של פייסבוק.
- לא תוכל יותר להשתמש בהתחברות באמצעות פייסבוק עבור אפליקציות אחרות שאולי התחברת אליהן באמצעות חשבון פייסבוק שלך, כמו Spotify או Pinterest. ייתכן שיהיה עליך לפנות לאפליקציות ולאתרים כדי לשחזר את החשבונות האלה.
- ייתכן שפרטים מסוימים, למשל הודעות ששלחת לחברים, עדיין יהיו גלויים לאחר שמחקת את חשבונך. עותקים של הודעות ששלחת נשמרים בתיבות הדואר של החברים שלך.
מה קורה אם אני לא רוצה למחוק את כל התוכן שלי, אבל אני רוצה להפסיק להשתמש בפייסבוק?
אפשר לצאת להפסקה מפייסבוק, ולהשבית את החשבון באופן זמני. כאשר אתה משבית את החשבון שלך באופן זמני:
- אנשים לא יוכלו לראות את הפרופיל שלך בפייסבוק או להיכנס אליו.
- התמונות, הפוסטים והסרטונים שלך לא יימחקו.
- עדיין תוכל להשתמש ב-Messenger של פייסבוק. תמונת הפרופיל שלך תמשיך להיות גלויה בשיחות שלך,ואנשים עדיין יוכלו לחפש אותך לפי השם כדי לשלוח לך הודעה. תמשיך להופיע אצל חברים בפייסבוק והם יוכלו לשלוח אליך הודעות.
- עדיין תוכל להשתמש בהתחברות באמצעות פייסבוק עבור אפליקציות אחרות כמו Spotify, Pinterest או משחקים.
- תוכל לחזור מתי שתרצה.
למד איך להשבית את החשבון שלך באופן זמני.
איך ניתן למחוק את החשבון שלי לצמיתות?
לפני שתמחק את חשבונך, יתכן שתרצה להתחבר ולהוריד עותק של המידע שלך (כמו תמונות ופוסטים) מפייסבוק. לאחר מחיקת החשבון לא תוכל לאחזר מידע שהוספת אליו.
כדי למחוק את חשבונך לצמיתות:
- לחץ על
בחלק העליון משמאל בכל דף פייסבוק.
- לחץ על הגדרות, ואז לחץ על המידע שלך בפייסבוק בעמודה הימנית.
- לחץ על השבתה ומחיקה.
- בחר מחק חשבון, ואז לחץ על המשך אל מחיקת חשבון.
- הזן את הסיסמה שלך, לחץ על המשך ולאחר מכן לחץ על מחק חשבון.
האם אוכל לבטל את מחיקת החשבון?
אם עברו פחות מ-30 יום מאז שמחקת את החשבון, תוכל לבטל את מחיקת החשבון. אחרי 30 יום החשבון וכל המידע שבו יימחקו לצמיתות, ולא תוכל לשחזר את המידע.
ייתכן שיעברו עד 90 יום מתחילת תהליך המחיקה עד שכל הדברים שפרסמת יימחקו בפועל. בעת שאנו מוחקים את המידע, הוא אינו נגיש לאנשים אחרים שמשתמשים בפייסבוק.
ייתכן שעותקים של המידע שלך יישארו לאחר 90 הימים באחסון גיבוי שאנחנו משתמשים בו כדי לשחזור נתונים במקרה של אסון, שגיאת תוכנה או אירוע אחר של אובדן נתונים. ייתכן גם שנשמור את המידע שלך למטרות כגון סוגיות משפטיות, הפרות של התנאים או מאמצים למניעת פגיעה. קבל מידע נוסף על מדיניות הנתונים שלנו.
כדי לבטל את מחיקת החשבון:
- התחבר אל חשבון הפייסבוק שלך בתוך 30 ימים מרגע מחיקת החשבון.
- לחץ על בטל מחיקה.
אם החבר או בן המשפחה אינו מסוגל, מבחינה פיזית או מנטלית, לנהל את חשבון הפייסבוק שלו ומצב זה הוא בלתי הפיך, ייתכן שנוכל לעזור לך להסירו.
- עבור ילד מתחת לגיל 13: אנו מחייבים שכל החברים באתר יהיו בני 13 לפחות. אם אתה סבור שנתקלת בילד צעיר מגיל 13 המשתמש בפייסבוק, דווח לנו על החשבון.
- עבור אדם שגילו מעל 13: אנא שלח בקשה כאן. אנו נבדוק את המידע שתספק ונודיע לך איזו פעולה נוכל לנקוט. זכור שיש להשתמש בטופס זה רק כדי לדווח על משתמשים מוגבלים מבחינה רפואית. למד מה לעשות אם איבדת את הגישה לחשבון, או כיצד לדווח על חשבון שנפרץ או משתמש שנפטר.
הערה: אדם שנמצא בכלא או בגמילה אינו נחשב לאדם מוגבל. אם אתה שייך לגוף אכיפת חוק וברצונך לדווח על מישהו בפייסבוק שנמצא כעת בכלא, אנא הגש בקשה.