איך ניתן למחוק את חשבון פייסבוק שלי לצמיתות?
מה קורה אם אני מוחק את חשבון פייסבוק שלי לצמיתות?
  • לא תוכל להפעיל מחדש את החשבון.
  • הפרופיל, התמונות, הפוסטים והסרטונים שלך, וכל מה שהוספת, יימחקו לתמיד. לא תוכל לשחזר שום דבר שהוספת.
  • לא תוכל יותר להשתמש ב-Messenger של פייסבוק.
  • לא תוכל יותר להשתמש בהתחברות באמצעות פייסבוק עבור אפליקציות אחרות שאולי התחברת אליהן באמצעות חשבון פייסבוק שלך, כמו Spotify או Pinterest. ייתכן שיהיה עליך לפנות לאפליקציות ולאתרים כדי לשחזר את החשבונות האלה.
  • ייתכן שפרטים מסוימים, למשל הודעות ששלחת לחברים, עדיין יהיו גלויים לאחר שמחקת את חשבונך. עותקים של הודעות ששלחת נשמרים בתיבות הדואר של החברים שלך.
מה קורה אם אני לא רוצה למחוק את כל התוכן שלי, אבל אני רוצה להפסיק להשתמש בפייסבוק?
אפשר לצאת להפסקה מפייסבוק, ולהשבית את החשבון באופן זמני. כאשר אתה משבית את החשבון שלך באופן זמני:
  • אנשים לא יוכלו לראות את הפרופיל שלך בפייסבוק או להיכנס אליו.
  • התמונות, הפוסטים והסרטונים שלך לא יימחקו.
  • עדיין תוכל להשתמש ב-Messenger של פייסבוק. תמונת הפרופיל שלך תמשיך להיות גלויה בשיחות שלך,ואנשים עדיין יוכלו לחפש אותך לפי השם כדי לשלוח לך הודעה. תמשיך להופיע אצל חברים בפייסבוק והם יוכלו לשלוח אליך הודעות.
  • עדיין תוכל להשתמש בהתחברות באמצעות פייסבוק עבור אפליקציות אחרות כמו Spotify, Pinterest או משחקים.
  • תוכל לחזור מתי שתרצה.

איך ניתן למחוק את החשבון שלי לצמיתות?
לפני שתמחק את חשבונך, יתכן שתרצה להתחבר ולהוריד עותק של המידע שלך (כמו תמונות ופוסטים) מפייסבוק. לאחר מחיקת החשבון לא תוכל לאחזר מידע שהוספת אליו.
כדי למחוק את חשבונך לצמיתות:
  1. לחץ על בחלק העליון משמאל בכל דף פייסבוק.
  2. לחץ על הגדרות.
  3. לחץ על המידע שלך בפייסבוק בעמודה הימנית.
  4. לחץ על מחק את החשבון והמידע שלך, ולאחר מכן לחץ על מחק את החשבון שלי.
  5. הזן את הסיסמה שלך, לחץ על המשך ולאחר מכן לחץ על מחק חשבון.

האם אוכל לבטל את מחיקת החשבון?
אם עברו פחות מ-30 יום מאז שמחקת את החשבון, תוכל לבטל את מחיקת החשבון. אחרי 30 יום החשבון וכל המידע שבו יימחקו לצמיתות, ולא תוכל לשחזר את המידע.
ייתכן שיעברו עד 90 יום מתחילת תהליך המחיקה עד שכל הדברים שפרסמת יימחקו בפועל. בעת שאנו מוחקים את המידע, הוא אינו נגיש לאנשים אחרים שמשתמשים בפייסבוק.
כדי לבטל את מחיקת החשבון:
  1. התחבר אל חשבון הפייסבוק שלך בתוך 30 ימים מרגע מחיקת החשבון.
  2. לחץ על בטל מחיקה.
האם המידע הזה היה מועיל?