כיצד מוסיפים מישהו לרשימת הגישה המוגבלת שלי?
כשאתה מוסיף מישהו לרשימת הגישה המוגבלת, אתם עדיין חברים, אך תשתף איתו פוסטים רק כשתבחר קהל ציבורי או כשתתייג אותו בפוסט.
לדוגמה, אם אתה חבר של הבוס שלך ואתה מוסיף אותו לרשימת הגישה המוגבלת, ולאחר מכן מפרסם תמונה ובוחר את הקהל 'חברים', אינך משתף תמונה זו עם הבוס או עם כל אחד אחר ברשימת הגישה המוגבלת. עם זאת, אם תתייג את הבוס בתמונה, או תבחר קהל 'ציבורי', הוא יוכל לראות את התמונה.
כדי להוסיף מישהו לרשימת הגישה המוגבלת שלך:
  1. עבור לפרופיל של האדם המדובר
  2. עבור עם העכבר מעל חברים בחלק העליון של הפרופיל שלו
  3. לחץ על הוסף לרשימה נוספת
  4. לחץ על גישה מוגבלת
כדי לראות מי נמצא ברשימת הגישה המוגבלת:
  1. גלול מטה אל חברים מימין לאוסף החדשות
  2. העבר את העכבר מעל חברים ואז לחץ על עוד
  3. לחץ על גישה מוגבלת
כדי להסיר מישהו מהרשימה, לחץ על נהל רשימה בפינה השמאלית העליונה, ואז לחץ על ערוך רשימה. לחץ על תמונת הפרופיל של חבר כדי להסיר אותו מרשימת הגישה המוגבלת.
קבל מידע נוסף על בחירת האנשים שיראו דברים שאתה משתף.
עד כמה מועילה היתה תשובה זו?