שימוש בפרופילים מוגבלים בטאבלטים
בטאבלט של מערכת Android, תוכל לבחור אילו אפליקציות, תכונות ותוכן יוצגו לפרופיל מוגבל וייעשה בהן שימוש בפרופיל.
ניתן להשתמש בפרופילים מוגבלים לכמה מטרות, למשל:
- בקרת משפחה. אחרים לא יוכלו לראות סוגי תוכן מסוימים.
- נקודת מכירה. מתן אפשרות לעובדים להשתמש רק באפליקציות נבחרות למכירה ורישום.
- קיוסק. הגדרה לצורך תצוגה של אפליקציות ותכונות נבחרות.
- קמעונאות. מתן אפשרות ללקוחות להתרשם מתכונות של הטאבלט, אבל מניעת גלישה או שימוש במשחקים.
רק בעל הטאבלט יכול ליצור, לערוך או למחוק פרופילים מוגבלים.
הערה: מערכת Android לא פועלת באותו האופן בכל המכשירים. הוראות אלה מיועדות רק למכשירים עם מערכת Android מגרסה 8.0 ואילך. כך בודקים איזו גרסה של Android מותקנת במכשיר.
הערה: המידע הזה רלוונטי לטאבלטים. כך מוסיפים, מחליפים ומוחקים משתמשים בטלפונים עם Android מגרסה 5.0 ואילך.
יצירת פרופיל מוגבל
- פתח את אפליקציית ההגדרות
בטאבלט.
- הקש על משתמשים וחשבונות
משתמשים.
- הקש על הוסף משתמש או פרופיל.
- הקש על פרופיל מוגבל. הפרופיל החדש נפתח עם רשימה.
- כדי לתת שם לפרופיל, הקש על פרופיל חדש. הקלד את השם והקש על אישור.
- כדי לבחור אילו אפליקציות, תכונות והגדרות מהרשימה יוצגו בפרופיל ויהיו זמינות לשימוש, הקש על המתגים להפעלה/כיבוי ועל סמל ההגדרות
.
- הקש על הסמל 'הקודם'
.
- הקש על הפרופיל החדש.
- אם המשתמש החדש נמצא לידך, הוא יכול להגדיר את חשבון Google ופרטים נוספים.
- אם המשתמש החדש לא נמצא לידך, הוא יכול להגדיר בפעם הבאה שתעבור לפרופיל זה.
עריכת פרופיל מוגבל
- פתח את אפליקציית ההגדרות
בטאבלט.
- הקש על משתמשים וחשבונות
משתמשים.
- הקש על הפרופיל המוגבל שברצונך לערוך.
- לצד הפרופיל, הקש על סמל ההגדרות
.
- כדי לבחור אילו אפליקציות, תכונות והגדרות מהרשימה יוצגו בפרופיל ויהיו זמינות לשימוש, הפעל או כבה אותן כרצונך.
- השינויים מתבצעים באופן מיידי.
- אם תכבה אפליקציה מהרשימה, הפרופיל יאבד את כל התוכן המשויך אליה.
- אם תפעיל שוב אפליקציה מהרשימה לאחר כיבויה, תוכן האפליקציה שאבד לא ישוחזר.
מחיקת פרופיל מוגבל
- פתח את אפליקציית ההגדרות
בטאבלט.
- הקש על משתמשים וחשבונות
משתמשים.
- הקש על הפרופיל המוגבל שברצונך למחוק.
- לצד הפרופיל, הקש על סמל המחיקה
.
